Liquid drumandbass

Oysterzene

Oysterzene

L.O.V.E...

2011. február 25. - oyster

Ha van zseniális, örökérvényű zene (nekem rengeteg, millió van), akkor ez biztosan az. Csodálatos. Hangulatteremtő képességben lenyűgöző. Nagyon emlékeztet a De-Phazz-re (lehet, hogy azért, mert ők is németek?), de azért annál talán kicsit ötletesebb kollektíva.

Apropó, német zene. Lehet, hogy azért szeretem azért a popzenében (tehát a nem dnb-ben) annyira a német (osztrák) zenéket, mert kulturálisan mégiscsak ők állnak talán legközelebb hozzánk. Egy projektben együtt dolgoztunk olasz, spanyol, német és angol kollégákkal, és ez egyértelműen kiderült. A munkához való hozzállásban, a gondolati síkok esetében, még a munka elvégzésében, a strukturáltságban is.

Lehet, hogy zeneileg is él ez valamennyire (legalább is az ilyesmi típusú zenei stílusban, és lehet, hogy csak az én esetemben).

Sajnos még nem láttam őket élőben, de az ilyesmi stílusú cuccból a Jestofunk és a De-Phazz már megvolt.

Péntekre kellemes lassabb ütemek.

A bejegyzés trackback címe:

https://oysterzene.blog.hu/api/trackback/id/tr82689968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása