Liquid drumandbass

Oysterzene

Oysterzene

A_kezdet

2011. május 25. - oyster

Ez áttörés, ennyire egyértelmű jazzből ez talán csak a második, ezután nyitunk ebbe az irányba is, mivel nagyon szeretjükugye. Egy legutóbbi koncerten Rozsnyói és Orbán ült mögöttünk (Mohay lenn dobolt), érdekes élmény volt, maradjunk ennyiben. Egyértelművé vált, hogy a jazz szabad műfaj a nézés szempontjából is, folyamatosan drukkoltak a színpadon lévőknek, néha kicsit zavaróan, de élménynek élmény volt.

Legnagyobb koncerttermünk melletti koncertteremben (ill. hazánkban) ez szokatlan, kissé ridegen figyelünk, keszengünk ültetett eseményeken szerintem, de ez irányba tovább lehet fejlődni pl. Victor Wooten kis videóinak drukkerein, és a koncert hangulatán.

Legújabb felfedezésünk - lehet, hogy más borisszáknak furcsa, hogy ilyen későn - a Jackfall 2010 Rózsabimbó. Meg kell kóstolni annak, aki szereti a bor ezen típusát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oysterzene.blog.hu/api/trackback/id/tr592930884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása